„Born to be Wild, ez van ráírva a fiam sárga harci pólójára, amit a keresztapjától kapott a szülinapjára, illik hozzá, jól áll neki a sárga. Mágikus ruhadarab, láthatatlanná tesz, magyarázza a fiam, ha ezt viseli, nem tudnak hozzáérni a Borzalmasok.” De tőlünk, a Hajtűkanyar plusz Erlinpáholy irodalmi sátortól jövőre ki véd meg téged a következő fesztiválon?
József Attilát olvasunk, a Csin-bint, és beülünk a körbe. Ez az ő napjuk (napjak): JAK-nap, József Attila Kör. Játékos nap, nevess vagy legalább mosolyogj, amikor verselünk, egyre hangosabban, kell, hogy körénk gyűljenek. Féltünk, hogy a Prodigy az éjjel egy kicsit ellenünk dolgozott, de nem. Varró Dániel Emailjét egy smasszer olvassa fel, „ha érezlek, mint kisujjam az entert...”, jó volt csalogatónak, Nemes Z. Máriótól A találomra kiszúrtat már sokkal többen skandálják, JAK-ra gyűl az éji vad. Megérkeznek, szendvics, talpas borospohárból kávé. Műanyag már nem maradt. Stílusosan dugóhúzóval kavarom meg benne a cukrot.

A teljes cikk:

http://www.prae.hu/prae/articles.php?aid=2829&cat=3

 

Szerző: hajtukanyar.blog  2010.07.04. 22:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajtukanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr522131713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása